Kolekcija venčanica Nicole Couture

Nicole Milano je najnovija dizajnerska kolekcija čuvene italijanske dizajnerke venčanica. S radošću najavljujemo da imamo u ponudi kolekcije Nicole Couture i Nicole Milano. Dizajn Nicole je obeležen italijanskim romantizmom i glamurom venčanica. Inspiracija je pronađena u italijanskoj renesansi, ali i u novim milenijumskim inovacijama i savremenoj viziji. Njeni dizajni su elegantni, romantični, maštoviti i moderni. Haljine su kreirane od najkvalitetnijih tkanina, ručno izrađenih vezova i aplikacija u tri dimenzije, kako bi se oživeli prefinjeni dizajni.

Haljine iz kolekcije Nicole Couture su sjajan dodatak ponudi u našem butiku. Klasični oblici se savršeno uklapaju sa modernim inovacijama u dizajnu venčanica, pružajući haljine koje se ističu iz mase. Savršene su za sofisticiranu mladu koja obraća pažnju na detalje i želi jedinstveni stil i haljinu koja će privući pažnju na njenom venčanju.

Nicole Cavallo je digitalna influenserka koja je svoje dizajne predstavila svetu putem društvenih medija i modernog korišćenja globalnih medija.

Nicole je poznata po svojoj inovativnoj i savremenoj dizajnerskoj viziji spojenoj sa italijanskom tradicijom i elegancijom starog sveta.