O nama

U srcu Beograda, na Vračaru, nalazi se Studio Luna, salon venčanica sa širokom ponudom različitih modela renomiranih dizajnera. Od 2018. godine naš zadatak je da ispratimo trendove i prilagodimo se svačijem ukusu. Svake godine naše kolekcije upotpunjujemo pažljivo odabranim modelima.

Jedna od prvih važnijih odluka u životu je venčanje. Kao delić organizacije vašeg venčanja koje treba da prođete, Studio Luna je tu kako bi vam na najlakši i najjednostavniji način omogućio ostvarenje venčanja kakvo ste zamislili. Naš tim će vam pomoći da odaberete venčanicu lako i sa sigurnošću da je to ona prava. 

Osim samog izgleda venčanice kao i detalja koji su uglavnom presudni, pri donošenju konačne odluke važno je obratiti pažnju i na doba godine u kojem se venčanje održava, jer u našoj ponudi imamo i veliki broj venčanica sa rukavima, kao i one bez rukava.

Zakazivanje probe je obavezno, baš da bismo u potpunosti bili posvećeni svakoj od vas. Možete zakazati svoj termin putem broja telefona 060 0770634 ili putem naše Instagram stranice vencanice_studioluna. Radno vreme je od 10 do 20h, svakoga dana osim nedeljom.
Važno je da napomenemo da su korekcije na skoro svim venčanicama moguće. Nas kreativni tim ce vam pomoći ukoliko želite menjanje nekih detalja na venčanici, sužavanje i proširenje.

Pronovias, Pronovias Privee, Nicole Milano, Nicole Couture, St. Patrick, La sposa, White One su kolekcije koje možete pronaći u našem salonu.